Filmtorvet 1
4300 Holbæk
59430528

tirsdag 22. august

Emoji Filmen - DK tale - 2D


Girls' Night Out


Mit hjem i Hampstead


Patriarken


Dunkirk


Annabelle 2: Skabelsen


Kvinden fra Brest


Lys i mørket


Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


The Dark Tower


The Big Sick


  tirsdag 22. august

  1t 24min

  Anbefalet over 7 år

  Emoji Filmen - DK tale - 2D

  15:30
  Sal 1 SEAS-NVE
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Emoji Filmen” tager os med dybt ind i en helt ny og hemmelig verden inden i din smartphone.

  Skjult inden i mobilen ligger SMSkilstrup, en sydende storby, hvor alle dine yndlings emojis bor og arbejder. I denne skjulte verden har de mange emojis kun et ansigtsudtryk med undtagelse af Gene (T.J. Miller/ Ruben Søltoft), en sprudlende emoji, der er ved at revne af begejstring over sine mange overstrømmende udtryk. Men da en funktionsfejl en pludselig en dag truer mobilen – og dermed alle emojiernes liv – samler Gene sine to bedste venner, den praktisk anlagte Hi-5 (James Corden/ Esben Dalgaard Andersen) og den berygtede kodebryder emoji, Jailbreak (Anna Faris/Cecilie Stenspil) for at stoppe den truende katastrofe.

  Sammen begiver de tre venner sig på et episk app’entyr gennem mobilens mange skjulte passager for at redde deres verden, inden den bliver slettet for altid …
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Tony Leondis
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:24
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 37min

  Girls' Night Out

  15:30
  Sal 4 Nykredit
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I GIRLS' NIGHT OUT mødes fem tidligere college veninder efter 10 år til en festlig polteraften weekend i Miami.

  Under festlighederne vælter de festens højdepunkt - en mandlig stripper - omkuld med døden til følge.

  Midt i al vanviddet med at finde ud af hvad de nu stiller op med den døde stripper og konsekvenserne af de, ender deres aften med at bringe dem endnu tættere sammen end de tidligere har været. Medv: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Zoë Kravitz og Paul W. Downs. GIRLS' NIGHT OUT er instrueret af Lucia Aniello.
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Lucia Aniello
  Skuespillere: Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Demi Moore, Colton Haynes
  Spilletid: 01:37
  Censur:

  1t 42min

  Mit hjem i Hampstead

  16:00
  Sal 2 Thiele Holbæk
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  ”Hampstead” er en sjov og livsbekræftende feelgood-film om, at kærligheden findes de mest uventede steder og beviser én gang for alle, at alder ikke er en hindring for at starte helt forfra.

  Den amerikanske enkefrue, Emily Walker (Diane Keaton), bor ved den smukke hede Hampstead Village i London. Fra sit vindue ser hun et overfald på den excentriske eneboer, Donald (Brendan Gleeson), der har et primitivt men enestående hus i skoven.

  Emily opsøger ham og opdager, at der bag det barske ydre gemmer sig en charmerende og underfundig mand. Og da Donalds hus og liv i pagt med naturen er truet af et kommende storbyggeri, beslutter Emily sig for at kæmpe imod sammen med denne ualmindelige mand – en mand som hun måske endda kan blive forelsket i.
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: Joel Hopkins
  Skuespillere: Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton, Lesley Manville, Alistair Petrie
  Spilletid: 01:42
  Censur:

  1t 43min

  Patriarken

  16:00
  Sal 3 Spar Nord
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  New Zealand, 1960erne. To Maori-fårehyrdefamilier er livslange fjender med rivaliserende forretninger. Mahana-familiens yngste søn, 14-årige Simeon, vil gerne arbejde i marken sammen med mændene, men familiens overhoved, den traditionsbundne bedstefar Tamihana, beordrer at han skal blive hos kvinderne på familiens gård.

  En dag opdager Simeon et gammelt fotografi, der måske kan afsløre sandheden bag den årelange fejde mellem Maori-familierne. Kommer sandheden frem, sætter Simeon ikke kun sin egen fremtid på spil, men hele sammenhængskraften for den tæt forbundne Mahana-familie.

  Med PATRIARKEN bringer holdet bag 'Once Were Warriors' og 'Whale Rider' en bevægende fortælling om familieværdier, kærlighed og forsoning, og samtidig er filmen et kærligt portræt af New Zealands enestående Maori-kultur og landets storslåede og smukke landskaber.
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Lee Tamahori
  Skuespillere: Temuera Morrison, Akuhata Keefe, Nancy Brunning, Jim Moriarty, Regan Taylor
  Spilletid: 01:43
  Censur:

  1t 47min

  Tilladt over 15 år

  Dunkirk

  18:00
  Sal 1 SEAS-NVE
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  26. maj 1940 omringes hundredtusinder af britiske og allierede tropper af fjendtlige styrker. De er fanget på en strand med ryggen mod havet og situationen bliver hurtigt desperat, da fjenden begynder at angribe fra alle sider.

  Historien udfolder sig til lands, til vands og i luften. RAF Spitfire jagerfly angriber utrætteligt de fjendtlige jagere, i et desperat forsøg på at beskytte de hundredtusindvis af forsvarsløse soldater på stranden. Samtidig påbegynder hundredvis af småbåde, bemandet af både soldater og civile, en desperat redningsaktion for at redde så mange som muligt af deres soldater.

  Det bliver en desperat kamp mod tiden, der på alle måder er ved at rinde ud...
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Christopher Nolan
  Skuespillere: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Harry Styles, Kenneth Branagh
  Spilletid: 01:47
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 49min

  Tilladt over 15 år

  Annabelle 2: Skabelsen

  18:15
  Sal 4 Nykredit
  21:20
  Sal 2 Thiele Holbæk
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I ”Annabelle 2: Skabelsen” inviterer en dukkemager og hans kone, flere år efter deres datters tragiske død, en nonne og flere af pigerne fra et lukket børnehjem ind i deres hjem. Men inden længe er de alle jagtet af dukkemagerens besatte skabning, Annabelle.
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: David F. Sandberg
  Skuespillere: Miranda Otto, Stephanie Sigman, Alicia Vela-Bailey, Javier Botet, Anthony LaPaglia
  Spilletid: 01:49
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  2t 08min

  Tilladt over 11 år

  Kvinden fra Brest

  18:30
  Sal 2 Thiele Holbæk
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Sidse Babett Knudsen spiller hovedrollen som lægen, Irène Frachon, der er ansat på Universitetshospitalet i Brest i Nordfrankrig. Hun opdager at en populær slankepille indeholder et stof, der forårsager hjertestop. Irènes tese om en sammenhæng mellem pillerne og flere dødstilfælde møder massiv mistro fra sundhedsmyndighederne og den profithungrende medicinalindustri og hun må kæmpe både fagligt og personligt for at få sandheden frem.

  Filmen bygger på den virkelige historie fra 2010, hvor afsløringen af medikamentet Mediators dødelige effekt, endte med at blive én af de største sundhedsskandaler i Frankrigs historie med over 500 dødsfald. Som Frankrigs svar på Erin Brockovich gik Irène Frachon ene kvinde i front mod magteliten og ses i dag som lidt af en national heltinde og forbillede.

  Sidse Babett Knudsen er ved at opbygge en solid international karriere med store roller i blandt andet ”Inferno” og ”Westworld”. Hun er uddannet i Frankrig og mester sproget til perfektion, som man kunne se det i sidste års ”Hermelinen” (L’hermine), som hun vandt en César for.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Emmanuelle Bercot
  Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel, Isabelle de Hertogh, Lara Neumann
  Spilletid: 02:08
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 39min

  Tilladt over 11 år

  Lys i mørket

  18:30
  Sal 3 Spar Nord
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Aki Kaurismäki er anderledes fåmælt. Den finske lakoniker tackler flygtningekrisen uden at tabe en eneste af de sædvanlige takter. Hans Helsinki ligner altid en by, der gik i stå midt i 1950'erne. Her søger Khaled fra Syrien asyl. Han får afslag - Aleppo er jo en sikker by - og bliver overfaldet af nynazister fra Finlands Liberation Army. Samtidig er der en skjortesælger, som realiserer sin drøm om at blive restaurantejer. Alle de faste kræfter medvirker, og der bliver spillet autentisk blues på hvert gadehjørne.

  Det er mørk, varm latter i mandfolkegenren og dertil et dybtfølt humanistisk manifest. Det er Kaurismäkis bedste film siden 'Manden uden fortid' og afgjort en mulig guldbjørnevinder.'
  Bo Green Jensen, Weekeendavisen (fra Berlin).
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Aki Kaurismäki
  Skuespillere: Ville Virtanen, Kati Outinen, Tommi Korpela, Sherwan Haji, Jörn Donner
  Spilletid: 01:39
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 17min

  Tilladt over 11 år

  Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D

  20:45
  Sal 4 Nykredit
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Med rødder i den klassiske graphic novel-serie, Valerian og Laureline/Linda og Valentin tager den visionære manuskriptforfatter/instruktør Luc Besson fat i dette ikoniske kildemateriale og forvandler det til en moderne, unik og episk science-fiction filmsaga.

  Valerian og Laureline er rumtids-agenter for den jordiske organisation Rumtidstjenesten og har til opgave at opretholde orden i hele universet. Valerian har mere i tankerne end bare end et professionelt forhold Laureline, og efterstræber hende åbenlyst med et ønske om at indlede et forhold.

  Men hans lidt for lemfældige omgang med kvinder, stemmer ikke overens med hendes mere traditionelle syn på kærlighed, og får Laureline til igen og og igen at afvise ham.

  På ordre fra Commander udsendes Laureline og Valerian på en mission til den betagende intergalaktiske by Alpha, som er et stadigt voksende metropol bestående af tusindvis af forskellige arter fra alle fire hjørner af universet.

  Alphas sytten millioner indbyggere har over tid konvergeret og lært sig at forene deres talenter, teknologi og ressourcer til gavn for alle. Desværre er det ikke alle på Alpha, der deler denne holdning i samme grad – usynlige, stærke kræfter arbejder på at bringe vores race i stor fare.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Luc Besson
  Skuespillere: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Clive Owen
  Spilletid: 02:17
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 35min

  Tilladt over 11 år

  The Dark Tower

  20:45
  Sal 1 SEAS-NVE
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Der er andre verdener end disse.... Stephen Kings ”The Dark Tower”, som er den episke serie af fantasy-romaner skrevet af en verdens mest berømte forfattere, er nu snart biografaktuel.

  Den sidste ridderkriger, Roland Deschain (Idris Elba), er blevet låst fast i et evigt slag mod Walter O'Dim, også kendt som Den Sorte Ridder (Matthew McConaughey).

  Deschain er fast besluttet på at forhindre ham i at vælte det mørke tårn, som holder Universet sammen. Med verdens skæbne på spil står godt og ondt overfor at kollidere i den ultimative kamp, da kun Roland kan forsvare tårnet mod Manden i Sort
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Nikolaj Arcel
  Skuespillere: Idris Elba, Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Abbey Lee, Jackie Earle Haley
  Spilletid: 01:35
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 59min

  Anbefalet over 7 år

  The Big Sick

  21:00
  Sal 3 Spar Nord
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Det slår gnister, da Kumail møder Emily efter et standup show og det der egentlig skulle have været et engangsknald viser sig at være den ægte vare. Kumails pakistanske familie har dog andre planer for sønnens fremtidige giftermål.

  Da Emily bliver ramt af en mystisk sygdom og indlagt på hospitalet, må Kumail håndtere mødet med hendes forældre, der bestemt ikke ser ham som den perfekte svigersøn. Totalt akavet og med alle odds mod sig kaster Kumail sig ind i kampen for at redde Emily og vinde forældrenes hjerter.
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Michael Showalter
  Skuespillere: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano, Anupam Kher
  Spilletid: 01:59
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  onsdag 23. august

  Emoji Filmen - DK tale - 2D


  Girls' Night Out


  Mit hjem i Hampstead


  Patriarken


  The Dark Tower


  Annabelle 2: Skabelsen


  Kvinden fra Brest


  Lys i mørket


  The Hitmans Bodyguard


  Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


  The Big Sick


   onsdag 23. august

   1t 24min

   Anbefalet over 7 år

   Emoji Filmen - DK tale - 2D

   15:30
   Sal 1 SEAS-NVE
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   Emoji Filmen” tager os med dybt ind i en helt ny og hemmelig verden inden i din smartphone.

   Skjult inden i mobilen ligger SMSkilstrup, en sydende storby, hvor alle dine yndlings emojis bor og arbejder. I denne skjulte verden har de mange emojis kun et ansigtsudtryk med undtagelse af Gene (T.J. Miller/ Ruben Søltoft), en sprudlende emoji, der er ved at revne af begejstring over sine mange overstrømmende udtryk. Men da en funktionsfejl en pludselig en dag truer mobilen – og dermed alle emojiernes liv – samler Gene sine to bedste venner, den praktisk anlagte Hi-5 (James Corden/ Esben Dalgaard Andersen) og den berygtede kodebryder emoji, Jailbreak (Anna Faris/Cecilie Stenspil) for at stoppe den truende katastrofe.

   Sammen begiver de tre venner sig på et episk app’entyr gennem mobilens mange skjulte passager for at redde deres verden, inden den bliver slettet for altid …
   Biografpremiere: Torsdag 3. august
   Instruktion: Tony Leondis
   Skuespillere:
   Spilletid: 01:24
   Censur: Frarådes for børn under 7 år

   1t 37min

   Girls' Night Out

   15:30
   Sal 4 Nykredit
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   I GIRLS' NIGHT OUT mødes fem tidligere college veninder efter 10 år til en festlig polteraften weekend i Miami.

   Under festlighederne vælter de festens højdepunkt - en mandlig stripper - omkuld med døden til følge.

   Midt i al vanviddet med at finde ud af hvad de nu stiller op med den døde stripper og konsekvenserne af de, ender deres aften med at bringe dem endnu tættere sammen end de tidligere har været. Medv: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Zoë Kravitz og Paul W. Downs. GIRLS' NIGHT OUT er instrueret af Lucia Aniello.
   Biografpremiere: Torsdag 20. juli
   Instruktion: Lucia Aniello
   Skuespillere: Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Demi Moore, Colton Haynes
   Spilletid: 01:37
   Censur:

   1t 42min

   Mit hjem i Hampstead

   16:00
   Sal 2 Thiele Holbæk
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   ”Hampstead” er en sjov og livsbekræftende feelgood-film om, at kærligheden findes de mest uventede steder og beviser én gang for alle, at alder ikke er en hindring for at starte helt forfra.

   Den amerikanske enkefrue, Emily Walker (Diane Keaton), bor ved den smukke hede Hampstead Village i London. Fra sit vindue ser hun et overfald på den excentriske eneboer, Donald (Brendan Gleeson), der har et primitivt men enestående hus i skoven.

   Emily opsøger ham og opdager, at der bag det barske ydre gemmer sig en charmerende og underfundig mand. Og da Donalds hus og liv i pagt med naturen er truet af et kommende storbyggeri, beslutter Emily sig for at kæmpe imod sammen med denne ualmindelige mand – en mand som hun måske endda kan blive forelsket i.
   Biografpremiere: Torsdag 10. august
   Instruktion: Joel Hopkins
   Skuespillere: Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton, Lesley Manville, Alistair Petrie
   Spilletid: 01:42
   Censur:

   1t 43min

   Patriarken

   16:00
   Sal 3 Spar Nord
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   New Zealand, 1960erne. To Maori-fårehyrdefamilier er livslange fjender med rivaliserende forretninger. Mahana-familiens yngste søn, 14-årige Simeon, vil gerne arbejde i marken sammen med mændene, men familiens overhoved, den traditionsbundne bedstefar Tamihana, beordrer at han skal blive hos kvinderne på familiens gård.

   En dag opdager Simeon et gammelt fotografi, der måske kan afsløre sandheden bag den årelange fejde mellem Maori-familierne. Kommer sandheden frem, sætter Simeon ikke kun sin egen fremtid på spil, men hele sammenhængskraften for den tæt forbundne Mahana-familie.

   Med PATRIARKEN bringer holdet bag 'Once Were Warriors' og 'Whale Rider' en bevægende fortælling om familieværdier, kærlighed og forsoning, og samtidig er filmen et kærligt portræt af New Zealands enestående Maori-kultur og landets storslåede og smukke landskaber.
   Biografpremiere: Torsdag 17. august
   Instruktion: Lee Tamahori
   Skuespillere: Temuera Morrison, Akuhata Keefe, Nancy Brunning, Jim Moriarty, Regan Taylor
   Spilletid: 01:43
   Censur:

   1t 35min

   Tilladt over 11 år

   The Dark Tower

   18:00
   Sal 1 SEAS-NVE
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   Der er andre verdener end disse.... Stephen Kings ”The Dark Tower”, som er den episke serie af fantasy-romaner skrevet af en verdens mest berømte forfattere, er nu snart biografaktuel.

   Den sidste ridderkriger, Roland Deschain (Idris Elba), er blevet låst fast i et evigt slag mod Walter O'Dim, også kendt som Den Sorte Ridder (Matthew McConaughey).

   Deschain er fast besluttet på at forhindre ham i at vælte det mørke tårn, som holder Universet sammen. Med verdens skæbne på spil står godt og ondt overfor at kollidere i den ultimative kamp, da kun Roland kan forsvare tårnet mod Manden i Sort
   Biografpremiere: Torsdag 17. august
   Instruktion: Nikolaj Arcel
   Skuespillere: Idris Elba, Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Abbey Lee, Jackie Earle Haley
   Spilletid: 01:35
   Censur: Tilladt for børn over 11 år

   1t 49min

   Tilladt over 15 år

   Annabelle 2: Skabelsen

   18:15
   Sal 4 Nykredit
   21:20
   Sal 2 Thiele Holbæk
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   I ”Annabelle 2: Skabelsen” inviterer en dukkemager og hans kone, flere år efter deres datters tragiske død, en nonne og flere af pigerne fra et lukket børnehjem ind i deres hjem. Men inden længe er de alle jagtet af dukkemagerens besatte skabning, Annabelle.
   Biografpremiere: Torsdag 10. august
   Instruktion: David F. Sandberg
   Skuespillere: Miranda Otto, Stephanie Sigman, Alicia Vela-Bailey, Javier Botet, Anthony LaPaglia
   Spilletid: 01:49
   Censur: Tilladt for børn over 15 år

   2t 08min

   Tilladt over 11 år

   Kvinden fra Brest

   18:30
   Sal 2 Thiele Holbæk
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   Sidse Babett Knudsen spiller hovedrollen som lægen, Irène Frachon, der er ansat på Universitetshospitalet i Brest i Nordfrankrig. Hun opdager at en populær slankepille indeholder et stof, der forårsager hjertestop. Irènes tese om en sammenhæng mellem pillerne og flere dødstilfælde møder massiv mistro fra sundhedsmyndighederne og den profithungrende medicinalindustri og hun må kæmpe både fagligt og personligt for at få sandheden frem.

   Filmen bygger på den virkelige historie fra 2010, hvor afsløringen af medikamentet Mediators dødelige effekt, endte med at blive én af de største sundhedsskandaler i Frankrigs historie med over 500 dødsfald. Som Frankrigs svar på Erin Brockovich gik Irène Frachon ene kvinde i front mod magteliten og ses i dag som lidt af en national heltinde og forbillede.

   Sidse Babett Knudsen er ved at opbygge en solid international karriere med store roller i blandt andet ”Inferno” og ”Westworld”. Hun er uddannet i Frankrig og mester sproget til perfektion, som man kunne se det i sidste års ”Hermelinen” (L’hermine), som hun vandt en César for.
   Biografpremiere: Torsdag 3. august
   Instruktion: Emmanuelle Bercot
   Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel, Isabelle de Hertogh, Lara Neumann
   Spilletid: 02:08
   Censur: Tilladt for børn over 11 år

   1t 39min

   Tilladt over 11 år

   Lys i mørket

   18:30
   Sal 3 Spar Nord
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   Aki Kaurismäki er anderledes fåmælt. Den finske lakoniker tackler flygtningekrisen uden at tabe en eneste af de sædvanlige takter. Hans Helsinki ligner altid en by, der gik i stå midt i 1950'erne. Her søger Khaled fra Syrien asyl. Han får afslag - Aleppo er jo en sikker by - og bliver overfaldet af nynazister fra Finlands Liberation Army. Samtidig er der en skjortesælger, som realiserer sin drøm om at blive restaurantejer. Alle de faste kræfter medvirker, og der bliver spillet autentisk blues på hvert gadehjørne.

   Det er mørk, varm latter i mandfolkegenren og dertil et dybtfølt humanistisk manifest. Det er Kaurismäkis bedste film siden 'Manden uden fortid' og afgjort en mulig guldbjørnevinder.'
   Bo Green Jensen, Weekeendavisen (fra Berlin).
   Biografpremiere: Torsdag 17. august
   Instruktion: Aki Kaurismäki
   Skuespillere: Ville Virtanen, Kati Outinen, Tommi Korpela, Sherwan Haji, Jörn Donner
   Spilletid: 01:39
   Censur: Tilladt for børn over 11 år

   1t 40min

   The Hitmans Bodyguard

   20:15
   Sal 1 SEAS-NVE
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   Verdens bedste bodyguard hyrer sin hidtil værste fjende og modstander til at beskytte sig i forbindelse med, at han skal vidne mod en diktator ved Den Internationale Domstol.

   Spørgsmålet er dog, om de to overhovedet vil kunne ”samarbejde”, så retssagen også kan blive ført ud i livet.

   I rollen som den nu livstruet bodyguard ses Ryan Reynolds, mens lejemorderen spilles af Samuel L. Jackson. Diktatoren bliver spillet af Gary Oldman. I øvrige roller medvirker bl.a. Salma Hayek og Joaquim de Almeida. Patrick Hughes er instruktør på THE HITMAN'S BODYGUARD, og det er hans tredje spillefilm. De to foregående, han har instrueret, er ”Red Hill” og ”Expendables 3”.
   Biografpremiere: Torsdag 31. august
   Instruktion: Patrick Hughes
   Skuespillere: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Elodie Yung, Salma Hayek, Gary Oldman
   Spilletid: 01:40
   Censur:

   2t 17min

   Tilladt over 11 år

   Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D

   20:45
   Sal 4 Nykredit
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   Med rødder i den klassiske graphic novel-serie, Valerian og Laureline/Linda og Valentin tager den visionære manuskriptforfatter/instruktør Luc Besson fat i dette ikoniske kildemateriale og forvandler det til en moderne, unik og episk science-fiction filmsaga.

   Valerian og Laureline er rumtids-agenter for den jordiske organisation Rumtidstjenesten og har til opgave at opretholde orden i hele universet. Valerian har mere i tankerne end bare end et professionelt forhold Laureline, og efterstræber hende åbenlyst med et ønske om at indlede et forhold.

   Men hans lidt for lemfældige omgang med kvinder, stemmer ikke overens med hendes mere traditionelle syn på kærlighed, og får Laureline til igen og og igen at afvise ham.

   På ordre fra Commander udsendes Laureline og Valerian på en mission til den betagende intergalaktiske by Alpha, som er et stadigt voksende metropol bestående af tusindvis af forskellige arter fra alle fire hjørner af universet.

   Alphas sytten millioner indbyggere har over tid konvergeret og lært sig at forene deres talenter, teknologi og ressourcer til gavn for alle. Desværre er det ikke alle på Alpha, der deler denne holdning i samme grad – usynlige, stærke kræfter arbejder på at bringe vores race i stor fare.
   Biografpremiere: Torsdag 3. august
   Instruktion: Luc Besson
   Skuespillere: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Clive Owen
   Spilletid: 02:17
   Censur: Tilladt for børn over 11 år

   1t 59min

   Anbefalet over 7 år

   The Big Sick

   21:00
   Sal 3 Spar Nord
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   Det slår gnister, da Kumail møder Emily efter et standup show og det der egentlig skulle have været et engangsknald viser sig at være den ægte vare. Kumails pakistanske familie har dog andre planer for sønnens fremtidige giftermål.

   Da Emily bliver ramt af en mystisk sygdom og indlagt på hospitalet, må Kumail håndtere mødet med hendes forældre, der bestemt ikke ser ham som den perfekte svigersøn. Totalt akavet og med alle odds mod sig kaster Kumail sig ind i kampen for at redde Emily og vinde forældrenes hjerter.
   Biografpremiere: Torsdag 17. august
   Instruktion: Michael Showalter
   Skuespillere: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano, Anupam Kher
   Spilletid: 01:59
   Censur: Frarådes for børn under 7 år

   torsdag 24. august

   Emoji Filmen - DK tale - 2D


   American Made


   The Big Sick


   Souvenir


   Annabelle 2: Skabelsen


   Manifesto


   Dunkirk


   Detroit


   Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


   The Dark Tower


    fredag 25. august

    Emoji Filmen - DK tale - 2D


    American Made


    The Big Sick


    Manifesto


    Annabelle 2: Skabelsen


    Souvenir


    Dunkirk


    Detroit


    Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


    The Dark Tower


     lørdag 26. august

     Emoji Filmen - DK tale - 2D


     Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


     Nabospionen


     Biler 3 - DK tale - 2D


     The Big Sick


     Mit hjem i Hampstead


     American Made


     Kvinden fra Brest


     Souvenir


     Annabelle 2: Skabelsen


     Manifesto


     Dunkirk


     Detroit


     The Dark Tower


      søndag 27. august

      Emoji Filmen - DK tale - 2D


      Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


      Nabospionen


      Biler 3 - DK tale - 3D


      The Big Sick


      Mit hjem i Hampstead


      American Made


      Manifesto


      Operakino 2017 - Il Volo, Los Angeles


      Annabelle 2: Skabelsen


      Souvenir


      Biler 3 - Org. tale - 2D


      Detroit


      The Dark Tower


       mandag 28. august

       Emoji Filmen - DK tale - 2D


       American Made


       The Big Sick


       Souvenir


       Manifesto


       Dunkirk


       Detroit


       Annabelle 2: Skabelsen


       The Dark Tower


        tirsdag 29. august

        Emoji Filmen - DK tale - 2D


        American Made


        The Big Sick


        Manifesto


        Annabelle 2: Skabelsen


        Souvenir


        Dunkirk


        Detroit


        The Dark Tower


         onsdag 30. august

         Emoji Filmen - DK tale - 2D


         American Made


         The Big Sick


         Souvenir


         Aldrig mere i morgen


         G

         Manifesto


         Dunkirk


         Detroit


         The Dark Tower


          tirsdag 12. september

          OPERAKINO 2017: Nabucco, Liège


          O

           onsdag 13. september

           David Gilmour - Live At Pompeii


            onsdag 20. september

            ROH 2017: Tryllefløjten


            O

             torsdag 21. september

             Stand-up 2017 - Thomas Hartmann, Molly Thornhill, Anders Grau


              torsdag 28. september

              Black Sabbath: The End of the End


               tirsdag 3. oktober

               ROH 2017: La Bohème


               O

                lørdag 7. oktober

                Børnefilm klubben 2017/2018 Hold 1


                 søndag 8. oktober

                 Børnefilm klubben 2017/2018 Hold 2


                  mandag 23. oktober

                  ROH 2017: Alices adventures in Wonderland


                  O

                   tirsdag 24. oktober

                   OPERAKINO 2017: Maskeballet - Live, Barcelona


                   O

                    torsdag 26. oktober

                    Stand-up 2017 - Elias Ehlers, Natasha Brock