Parallelvej 35
4300 Holbæk
59430528

søndag 23. juli

Bjarne Reuters Kidnapning


The Boss Baby - DK tale - 2D


Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


Kaptajn Underhyler - DK tale


Den bedste mand


Spider-Man: Homecoming - 2D


Dunkirk


Pirates of the Caribbean: Salazars Hævn - 2D


André Rieu 2017 - Sommerkoncert fra Maastricht


O

Tulipanfeber


Girls' Night Out


Spider-Man: Homecoming - 3D


Abernes Planet: Opgøret - 2D


Wish Upon


  søndag 23. juli

  1t 21min

  Anbefalet over 7 år

  Bjarne Reuters Kidnapning

  11:00
  Sal 4 Nykredit
  13:00
  Sal 4 Nykredit
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  KIDNAPNING er en hæsblæsende nyfortolkning af Bjarne Reuters første bog i den populære Bertram serie – eller sagt på dansk: Olsen Banden og Blinkende Lygter for hele familien.

  Historien handler om Bertrams familie, der af deres småkriminelle Onkel Georg, bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandsdreng, men tingene går ikke som planlagt.

  Bjarne Reuters KIDNAPNING som bog var en spontan succes, da den udkom. Til forskel fra de traditionelle danske familiefilm er hovedkarakterer i KIDNAPNING forbryderne og de lever på samfundets bund. På trods af det elsker vi dem og holder med dem. Det er ikke er set siden Olsen Banden, og Bertram bøgerne er også blevet sammenlignet med de populære Olsen Bande film. Som lillebror Bertram siger: ”Hvem siger at forbrydelse ikke betaler sig”? Det bliver med garanti en vild sommer fra den 13. juli.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Frederik Meldal Nørgaard
  Skuespillere: Brian Lykke, Samuel Hallas, Luca Coker, Winni Pedersen, Anders Brink Madsen
  Spilletid: 01:21
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 38min

  Anbefalet over 7 år

  The Boss Baby - DK tale - 2D

  11:00
  Sal 3 Spar Nord
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Fra DreamWorks Animation og instruktøren af Madagascar kommer der nu en helt anderledes baby.

  Han går i jakkesæt, styrer sin familien som en effektiv virksomhed og så har han hovedrollen i DreamWorks’ The Boss Baby.

  The Boss Baby er en underholdende historie om vigtigheden af familie, og hvordan en ny babys ankomst har indflydelse på hele familien, især når historien er fortalt fra en meget fantasifuld og til tider noget utroværdig 7-årig storebrors synspunkt.
  Biografpremiere: Torsdag 6. april
  Instruktion: Tom McGrath
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:38
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 30min

  Tilladt for alle

  Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D

  11:30
  Sal 1 SEAS-NVE
  13:40
  Sal 1 SEAS-NVE
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Gru mister sit arbejde, men finder en bror! Netop som alt synes at gå godt for Gru, hans nye kone Lucy og de tre adopterede piger Margo, Edith og Agnes, ramler det hele.

  De bliver snydt af en ny superskurk ved navn Balthazar Bratt, og den fiasko fører til deres fyring som hemmelig agenter. Grus Minions glæder sig, for de håber, at Gru vil genoptage sin kriminelle karriere. Da han holder sig til loven og familien, vælger de gule Minions at gå deres egne veje – hvilket fører direkte i fængsel.

  Midt i ulykken får Gru imidlertid besked om, at han har en tvillingebror, som – uden hans vidende – er vokset op hos deres far i Freedonia. Glæden over at finde sin forvundne bror bliver dog blandet med en vis misundelse, for Dru er i modsætning til Gru charmerende, rig og har en flot gylden manke. Søskendejalousien må dog vige, da Dru afslører, at han ville ønske, at han var et ondt geni som Gru … og kunne de ikke blive et godt par? Bare for et sidste stort kup? Gru lader sig friste for familieskabets skyld. Og for at få skovlen under Balthazar Bratt.
  Biografpremiere: Torsdag 29. juni
  Instruktion: Kyle Balda, Pierre Coffin
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:30
  Censur: Tilladt for alle

  1t 29min

  Anbefalet over 7 år

  Kaptajn Underhyler - DK tale

  11:30
  Sal 2 Thiele Holbæk
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  DreamWorks Animation præsenter en helt særlig film om en helt og hans underhylere.

  FILMEN OM KAPTAJN UNDERHYLER handler om to drenge med en meget levende fantasi – de skaber en tegneseriefigur, der pludselig bliver virkelig, da de hypnotiserer deres dødbider af en skoleinspektør og overbeviser ham om, at han er…tra-la-la… Kaptajn Underhyler!
  Biografpremiere: Torsdag 1. juni
  Instruktion: David Soren
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:29
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 38min

  Tilladt over 11 år

  Den bedste mand

  13:15
  Sal 3 Spar Nord
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Alle sagde det var slut. Men han var kun lige begyndt...
  “Den bedste mand” fortæller den gribende og underholdende historie om den legendariske danske bokser Jørgen “Gamle” Hansen og hans kone Hanne.

  Da vi møder Jørgen i slutningen af 1970’erne, har de fleste dømt ham færdig i boksning. Han er bange for at gå i ringen, hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie. Kun én ting holder sammen på det hele: Hans elskede Hanne – manager, ven og kone i ét.

  Sammen kæmper de en ulige kamp for at holde Jørgens karriere i live. Men da Hanne beslutter at familien Hansen skal lægge hus til den afrikanske bokser Ayub Kalule, der skal være dansk boksnings fremtid, bliver det tydeligt for Jørgen, at han ikke er klar til at lade sig pensionere endnu...
  Biografpremiere: Torsdag 15. juni
  Instruktion: Mikkel Serup
  Skuespillere: Mikkel Boe Følsgaard, Lene Maria Christensen, Søren Malling, Arnold Ocheng m.fl.
  Spilletid: 01:38
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 13min

  Tilladt over 11 år

  Spider-Man: Homecoming - 2D

  13:40
  Sal 2 Thiele Holbæk
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I kølvandet af den imponerende debut i “Captain America: Civil War” forsøger den unge Peter Parker/Spider-Man nu at finde sig til rette i sin nye identitet som spindelvævsslyngende superhelt i “Spider-Man: Homecoming”.

  Efter de adrenalinpumpende oplevelser sammen med The Avengers, vender Peter tilbage til en relativ normal tilværelse i New York bydelen Queens, hvor han bor sammen med sin tante May, men nu også under opmærksom overvågning af sin nye mentor, Tony Stark.

  Peter forsøger af al magt at finde tilbage til sine gamle rutiner, men forstyrres af sine forståelige ambitioner om at blive til andet - og mere - end blot den venlige, lokale, nabohelt-light, Spider-Man.

  Så da superskurken, Vulture, dukker op som en ny, gigantisk trussel mod byens sikkerhed og alt det, som Peter holder allermest af i sin forvirrede teenagertilværelse, er ventetiden forbi. Det er præcis dér, hvor alle hans værdier angribes, at han må gribe chancen og én gang for alle blive den Spider-Man, som skæbnen har udvalgt ham til at være.
  Biografpremiere: Torsdag 6. juli
  Instruktion: Jon Watts
  Skuespillere: Tom Holland, Donald Glover, Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Jon Favreau, Michael Keaton
  Spilletid: 02:13
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 47min

  Tilladt over 15 år

  Dunkirk

  15:00
  Sal 4 Nykredit
  20:00
  Sal 1 SEAS-NVE
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  26. maj 1940 omringes hundredtusinder af britiske og allierede tropper af fjendtlige styrker. De er fanget på en strand med ryggen mod havet og situationen bliver hurtigt desperat, da fjenden begynder at angribe fra alle sider.

  Historien udfolder sig til lands, til vands og i luften. RAF Spitfire jagerfly angriber utrætteligt de fjendtlige jagere, i et desperat forsøg på at beskytte de hundredtusindvis af forsvarsløse soldater på stranden. Samtidig påbegynder hundredvis af småbåde, bemandet af både soldater og civile, en desperat redningsaktion for at redde så mange som muligt af deres soldater.

  Det bliver en desperat kamp mod tiden, der på alle måder er ved at rinde ud...
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Christopher Nolan
  Skuespillere: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Harry Styles, Kenneth Branagh
  Spilletid: 01:47
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  2t 09min

  Tilladt over 11 år

  Pirates of the Caribbean: Salazars Hævn - 2D

  15:30
  Sal 3 Spar Nord
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Nu vender Jonny Deep tilbage på det store lærred som den ikoniske antihelt Jack Sparrow i den helt nye ”Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge”.

  I dette storslået eventyr bliver kaptajn Jack sat på en prøve, da et spøgelsesskib styret af den frygtindgydende kaptajn Salazar (Javier Bardem), flygter fra Djævelens trekant for at dræbe alle pirater – især kaptajn Jack.

  Kun hvis Jack skaffer den legendariske gud Poseidons trefork, vil han
  overleve, men for at finde denne er Jack tvunget til at alliere sig med Carina Smyth, en smuk og intelligent astronom og Henry, en stædig ung sømand i den kongelige flåde. Ved roret på det sørgelige og usle skib Dying Gull, forsøger Jack ikke kun at ændre sin ulykkelige skæbne men samtidig at redde sit liv i sin kamp mod den mest formidable og ondskabsfulde fjende, han nogensinde har mødt.
  Biografpremiere: Onsdag 24. maj
  Instruktion: Joachim Rønning, Espen Sandberg
  Skuespillere: Johnny Depp, Orlando Bloom, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush, Javier Bardem
  Spilletid: 02:09
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  3t 00min

  Ikke vurderet

  André Rieu 2017 - Sommerkoncert fra Maastricht

  16:00
  O - Sal 1 SEAS-NVE
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  O
  André Rieu, kendt som ‘Valsekongen’, er en af verdens mest populære musikere. Hans legendariske, årlige Maastricht-koncert er den biografbegivenhed, som imødeses med størst forventning, og sidste år satte billetsalget rekord i flere lande.

  Den spektakulære Maastricht-koncert foregår i de betagende, middelalderlige rammer på torvet i Andrés hjemby i Holland og viser maestroen i sit rette element med sit 60 mand store Johann Strauss Orchestra, sopraner, tenorer og særlige gæster.

  André leverer en uforglemmelig og følelsesladet, musikalsk oplevelse for alle, fyldt med humor og sjov. Denne præsentation af André Rieus 2017 Maastricht-koncert i biograferne har som vært Charlotte Hawkins, der har et interview med André Rieu, i det øjeblik han træder af scenen, eksklusivt for publikummet i biograferne.

  I år er noget helt særligt, fordi det er nøjagtigt 30 år siden, André Rieu oprettede sit Johann Strauss Orchestra i sin hjemby Maastricht. Fra at være en lille gruppe af musikere, som øvede i et klasseværelse på Andrés søns skole, til koncerter på stadioner og i koncertsale over hele verden – det har været en eventyrlig rejse!

  Få en plads på forreste række, og oplev denne spektakulære, musikalske begivenhed på storskærm. Kom med bag scenen, se interviews med André og hans særlige gæster, hør om hans musikalske favoritter og meget mere, eksklusivt for biografer.
  Biografpremiere: Lørdag 22. juli
  Instruktion:
  Skuespillere: André Rieu
  Spilletid: 03:00
  Censur: Ikke vurderet

  1t 47min

  Tilladt over 11 år

  Tulipanfeber

  16:40
  Sal 2 Thiele Holbæk
  18:30
  Sal 3 Spar Nord
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Oscarvinder Alicia Vikander fra ’Den danske pige’ er tilbage i et elegant og medrivende drama om kærlighed og begær, hvor hun spiller over for Christoph Waltz og Judi Dench.

  Amsterdam i 1600-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) hyrer en ung maler til at male et portræt af sin unge, smukke hustru, Sophia (Alicia Vikander) og ham selv. Sophia og maleren forelsker sig i hinanden, mens hun sidder model for ham.

  De indleder en passioneret og hemmelig affære og mens tulipanfeberen er på sit højeste, iværksætter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for at sikre en fremtid sammen.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Justin Chadwick
  Skuespillere: Alicia Vikander, Dane DeHaan, Cara Delevingne, Christoph Waltz,
  Spilletid: 01:47
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 37min

  Girls' Night Out

  18:00
  Sal 4 Nykredit
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I GIRLS' NIGHT OUT mødes fem tidligere college veninder efter 10 år til en festlig polteraften weekend i Miami.

  Under festlighederne vælter de festens højdepunkt - en mandlig stripper - omkuld med døden til følge.

  Midt i al vanviddet med at finde ud af hvad de nu stiller op med den døde stripper og konsekvenserne af de, ender deres aften med at bringe dem endnu tættere sammen end de tidligere har været. Medv: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Zoë Kravitz og Paul W. Downs. GIRLS' NIGHT OUT er instrueret af Lucia Aniello.
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Lucia Aniello
  Skuespillere: Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Demi Moore, Colton Haynes
  Spilletid: 01:37
  Censur:

  2t 13min

  Tilladt over 11 år

  Spider-Man: Homecoming - 3D

  19:30
  Sal 2 Thiele Holbæk
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I kølvandet af den imponerende debut i “Captain America: Civil War” forsøger den unge Peter Parker/Spider-Man nu at finde sig til rette i sin nye identitet som spindelvævsslyngende superhelt i “Spider-Man: Homecoming”.

  Efter de adrenalinpumpende oplevelser sammen med The Avengers, vender Peter tilbage til en relativ normal tilværelse i New York bydelen Queens, hvor han bor sammen med sin tante May, men nu også under opmærksom overvågning af sin nye mentor, Tony Stark.

  Peter forsøger af al magt at finde tilbage til sine gamle rutiner, men forstyrres af sine forståelige ambitioner om at blive til andet - og mere - end blot den venlige, lokale, nabohelt-light, Spider-Man.

  Så da superskurken, Vulture, dukker op som en ny, gigantisk trussel mod byens sikkerhed og alt det, som Peter holder allermest af i sin forvirrede teenagertilværelse, er ventetiden forbi. Det er præcis dér, hvor alle hans værdier angribes, at han må gribe chancen og én gang for alle blive den Spider-Man, som skæbnen har udvalgt ham til at være.
  Biografpremiere: Torsdag 6. juli
  Instruktion: Jon Watts
  Skuespillere: Tom Holland, Donald Glover, Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Jon Favreau, Michael Keaton
  Spilletid: 02:13
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 20min

  Tilladt over 11 år

  Abernes Planet: Opgøret - 2D

  20:15
  Sal 4 Nykredit
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Caesar og hans aber bliver tvunget ind i en dødbringende konflikt med en gruppe svært bevæbnede mennesker under ledelse af den nådesløse Oberst.

  Aberne lider store tab, og Caesar må kæmpe en indre kamp med sine instinkter for at kunne planlægge og starte jagten på retfærdighed for sine artsfæller.

  Rejsen bringer Caesar ansigt til ansigt med Obersten, og de står over for et slag, der vil afgøre skæbne for deres arter og fremtiden for planeten.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Matt Reeves
  Skuespillere: Chad Rook, Judy Greer, Woody Harrelson, Andy Serkis, Max Lloyd-Jones, Steve Zahn m.fl.
  Spilletid: 02:20
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 30min

  Tilladt over 15 år

  Wish Upon

  21:00
  Sal 3 Spar Nord
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I den seneste gyserfilm fra instruktøren af “Annabelle” møder vi 17-årige Clare Shannon (Joey King).

  For hende er det et helvede at gå på high school, så da hendes far giver hende en gammel spilledåse med en inskription, som lover ejeren at opfylde ønsker, tænker Clare, at hun lige så godt kan prøve, for der er vel ikke noget at tabe.

  Hun bliver overrasket, da hendes første ønske bliver opfyldt, og det varer ikke længe før Clare har alt, hvad man kan ønske sig. Penge, popularitet og drømmefyren.

  Alt virker perfekt – lige indtil hendes nærmeste begynder at dø på grusom vis. Clare bliver klar over, at hun har blod på hænderne, og hun må skaffe sig af med spilledåsen, før den ødelægger alt, hvad hun har kært. Pas på, hvad du ønsker dig.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: John R. Leonetti
  Skuespillere: Joey King, Sherilyn Fenn, Shannon Purser, Ryan Phillippe, Elisabeth Röhm
  Spilletid: 01:30
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  mandag 24. juli

  Bjarne Reuters Kidnapning


  Den bedste mand


  Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


  Spider-Man: Homecoming - 2D


  Pirates of the Caribbean: Salazars Hævn - 2D


  Dunkirk


  Tulipanfeber


  Girls' Night Out


  Spider-Man: Homecoming - 3D


  Abernes Planet: Opgøret - 2D


  Baby Driver


   tirsdag 25. juli

   Bjarne Reuters Kidnapning


   Den bedste mand


   Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


   Spider-Man: Homecoming - 2D


   Pirates of the Caribbean: Salazars Hævn - 2D


   Dunkirk


   Tulipanfeber


   Girls' Night Out


   Spider-Man: Homecoming - 3D


   Abernes Planet: Opgøret - 2D


   Baby Driver


    onsdag 26. juli

    Bjarne Reuters Kidnapning


    Den bedste mand


    Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


    Spider-Man: Homecoming - 2D


    Pirates of the Caribbean: Salazars Hævn - 2D


    Dunkirk


    Tulipanfeber


    Girls' Night Out


    Whitney: Can I Be Me


    Spider-Man: Homecoming - 3D


    Atomic Blonde


    Abernes Planet: Opgøret - 2D


     torsdag 27. juli

     Bigfoot Junior - DK tale


     Bjarne Reuters Kidnapning


     Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


     Baywatch


     Spider-Man: Homecoming - 2D


     Girls' Night Out


     Whitney: Can I Be Me


     Atomic Blonde


     Dunkirk


     Abernes Planet: Opgøret - 2D


     Tulipanfeber


     May God Save Us


      fredag 28. juli

      Bigfoot Junior - DK tale


      Bjarne Reuters Kidnapning


      Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


      Baywatch


      Spider-Man: Homecoming - 2D


      Girls' Night Out


      Whitney: Can I Be Me


      Atomic Blonde


      Dunkirk


      Abernes Planet: Opgøret - 2D


      Tulipanfeber


      May God Save Us


       lørdag 29. juli

       Bigfoot Junior - DK tale


       Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


       Bjarne Reuters Kidnapning


       Kaptajn Underhyler - DK tale


       Emoji Filmen - DK tale - 2D


       Baywatch


       Spider-Man: Homecoming - 2D


       Girls' Night Out


       Whitney: Can I Be Me


       Atomic Blonde


       Dunkirk


       Abernes Planet: Opgøret - 2D


       Tulipanfeber


       May God Save Us


        søndag 30. juli

        Bigfoot Junior - DK tale


        Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


        Bjarne Reuters Kidnapning


        Kaptajn Underhyler - DK tale


        Emoji Filmen - DK tale - 3D


        Tulipanfeber


        Spider-Man: Homecoming - 2D


        Girls' Night Out


        Whitney: Can I Be Me


        Atomic Blonde


        Dunkirk


        Abernes Planet: Opgøret - 2D


        May God Save Us


        Baby Driver


         mandag 31. juli

         Bigfoot Junior - DK tale


         Bjarne Reuters Kidnapning


         Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


         Baby Driver


         Spider-Man: Homecoming - 2D


         Girls' Night Out


         Whitney: Can I Be Me


         Atomic Blonde


         Dunkirk


         Abernes Planet: Opgøret - 2D


         Tulipanfeber


         May God Save Us


          tirsdag 1. august

          Bigfoot Junior - DK tale


          Bjarne Reuters Kidnapning


          Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


          Baby Driver


          Spider-Man: Homecoming - 2D


          Girls' Night Out


          Whitney: Can I Be Me


          Atomic Blonde


          Dunkirk


          Abernes Planet: Opgøret - 2D


          Tulipanfeber


          May God Save Us


           onsdag 2. august

           Girls' Night Out


           B

           Bigfoot Junior - DK tale


           Bjarne Reuters Kidnapning


           Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


           Baby Driver


           Spider-Man: Homecoming - 2D


           Whitney: Can I Be Me


           Atomic Blonde


           Dunkirk


           Abernes Planet: Opgøret - 2D


           Tulipanfeber


           Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


           May God Save Us


            torsdag 3. august

            Bigfoot Junior - DK tale


            Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


            Emoji Filmen - DK tale - 3D


            Bjarne Reuters Kidnapning


            Spider-Man: Homecoming - 2D


            Emoji Filmen - DK tale - 2D


            Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


            Tulipanfeber


            Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


            Dunkirk


            Kvinden fra Brest


            Atomic Blonde


            Abernes Planet: Opgøret - 2D


            Girls' Night Out


             fredag 4. august

             Bigfoot Junior - DK tale


             Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


             Emoji Filmen - DK tale - 3D


             Bjarne Reuters Kidnapning


             Spider-Man: Homecoming - 2D


             Emoji Filmen - DK tale - 2D


             Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


             Tulipanfeber


             Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


             Dunkirk


             Kvinden fra Brest


             Atomic Blonde


             Abernes Planet: Opgøret - 2D


             Girls' Night Out


              lørdag 5. august

              Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


              Emoji Filmen - DK tale - 2D


              Ulv i fåreklæder - Dansk tale


              Bjarne Reuters Kidnapning


              Bigfoot Junior - DK tale


              Emoji Filmen - DK tale - 3D


              Kvinden fra Brest


              Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


              Tulipanfeber


              Girls' Night Out


              Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


              Dunkirk


              Atomic Blonde


              Spider-Man: Homecoming - 2D


              Abernes Planet: Opgøret - 2D


               søndag 6. august

               Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


               Emoji Filmen - DK tale - 2D


               Ulv i fåreklæder - Dansk tale


               Bjarne Reuters Kidnapning


               Bigfoot Junior - DK tale


               Emoji Filmen - DK tale - 3D


               Kvinden fra Brest


               Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


               Tulipanfeber


               Girls' Night Out


               Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


               Dunkirk


               Atomic Blonde


               Spider-Man: Homecoming - 2D


               Abernes Planet: Opgøret - 2D


                mandag 7. august

                Bigfoot Junior - DK tale


                Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


                Emoji Filmen - DK tale - 3D


                Bjarne Reuters Kidnapning


                Spider-Man: Homecoming - 2D


                Emoji Filmen - DK tale - 2D


                Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


                Tulipanfeber


                Dunkirk


                Kvinden fra Brest


                Atomic Blonde


                Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


                Abernes Planet: Opgøret - 2D


                Girls' Night Out


                 tirsdag 8. august

                 Bigfoot Junior - DK tale


                 Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


                 Emoji Filmen - DK tale - 3D


                 Bjarne Reuters Kidnapning


                 Spider-Man: Homecoming - 2D


                 Emoji Filmen - DK tale - 2D


                 Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


                 Tulipanfeber


                 Dunkirk


                 Kvinden fra Brest


                 Atomic Blonde


                 Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


                 Abernes Planet: Opgøret - 2D


                 Girls' Night Out


                  onsdag 9. august

                  Bigfoot Junior - DK tale


                  Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


                  Emoji Filmen - DK tale - 3D


                  Bjarne Reuters Kidnapning


                  Spider-Man: Homecoming - 2D


                  Emoji Filmen - DK tale - 2D


                  Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


                  Tulipanfeber


                  Dunkirk


                  Kvinden fra Brest


                  Atomic Blonde


                  Abernes Planet: Opgøret - 2D


                  Girls' Night Out


                   onsdag 13. september

                   David Gilmour - Live At Pompeii


                    onsdag 20. september

                    ROH 2017: Tryllefløjten


                    O

                     torsdag 21. september

                     Stand-up 2017 - Thomas Hartmann, Molly Thornhill, Anders Grau


                      torsdag 28. september

                      Black Sabbath: The End of the End


                       tirsdag 3. oktober

                       ROH 2017: La Bohème


                       O