Filmtorvet 1
4300 Holbæk
59430528

Introduktion til Facebook-ambassadør program

Som Facebook-ambassadør optjener du rabatter på varer som 'Mellem sodavand' og 'mellem popcorn' når du skal i biografen. Du optjener også fribilletter hvis din indsats betyder at I kommer en gruppe af en vis størrelse.

Bliver I 5 personer der køber billet til en forestilling får I 50% rabat på 'Mellem sodavand'.

Bliver I 12 personer der køber billet til forestillingen får I 100% rabat på 'mellem popcorn' - og du får en fribillet til brug næste gang du går i biografen. Så kan du altså komme gratis i biografen næste gang.

Rabatten på produkterne til dig og dine venner samt dine fribilletter kommer alle som værdikuponer der leveres til jeres mobiltelefoner (som skal fremvises i kiosken). værdikuponerne på dine fribilletter kan du bruge på hjemmesiden næste gang du køber billetter og starter en ny Facebook-ambassadørkampagne.

Er der over tid 100 venner der via dine ambassadør-kampagner har gået med dig i biografen bliver du Guld-ambassadør og vinder derved To fribilletter + to store popcorn menuer incl sodavand.

Det virker helt enkelt - når du køber billetter på vores hjemmeside vil du se at på nogen af forestillingerne er der en Facebook-ambassadør markering . Køber du billet til en sådan forestilling kan du når du på hjemmesiden har betalt for din billet klikke på en knap 'FB-ambassadør'. Hvis du ikke er logget ind i forvejen vil hjemmesiden så bede dig logge ind med Facebook og der bliver lavet et opslag til din væg på Facebook med en invitation til dine venner om at tage med dig i biografen.

Du kan se hvordan opslaget ser ud her:Du kan naturligvis også tilføje en personlig meddelelse så du på denne måde sikrer dig at flest mulige kommer med og du får din rabat og dine fribilletter.

Vi håber således at byde dig velkommen som Facebook-ambassadør for Kulturbiografen næste gang du skal i biografen.
 

Log ind med facebook

Log ind med facebook, ved at klikke på knappen nedenfor...