Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Onsdag 04. december
Stand Up :Jacob Wilson og Morten Wichmann vært: Valdemar Pustelnik

Stand up i Frysehuset
Stand Up :Jacob Wilson og Morten Wichmann vært: Valdemar Pustelnik

Stand Up :Jacob Wilson og Morten Wichmann vært: Valdemar Pustelnik


Morten Wichmann:
Morten Wichmann blev for alvor landskendt gennem TV2 Zulus 4. omgang af Comedy Fight Club. I marts 2011 startede han podcasten Fup i farvandet med Comedy Fight Club kollegaen Mikkel Malmberg. Wichmann har udgivet onemanshowet "Morten Wichmann gør sin ting", og derudover er han en af landets mest brugte tekstforfattere på comedyprogrammer som "Tæt på Sanheden med Jonatan Spang", "Giver det mening ifølge Torben Chris" og som hovedforfatter "Nørgaards Netfix". Wichmann er også en del af firkløveret bag en af Danmarks absolut bedste comedyudgivelser "Rage Against The Mainstream".

Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet.?Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a.?deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015.
Valdemar er vært på podcasten "Den dumme dumme quiz", og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. "Simon Talbots Sketchshow" på TV2 Zulu og "Store Lars", der vises på TV3 i efteråret 2019.Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show "Dansk, danskere".