Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Politikens skønhed og brutalitet. Foredrag med Kristian Jensen
Live-event
Politikens skønhed og brutalitet. Foredrag med Kristian Jensen

Politikens skønhed og brutalitet. Foredrag med Kristian Jensen

Foredrag med Kristian Jensen.

Kristian Jensen (f.1971) har siden 1998 været medlem af Folketinget for Venstre, hvor han i efteråret 2019 er aftrådt som gruppeformand og næstformand. Han er tidligere skatteminister, udenrigsminister og finansminister.
Som udenrigsminister var Kristian Jensen ansvarlig for den danske forhandling op til vedtagelsen af FN’s 17 verdensmål i 2015. I dag er Kristian formand for Christiansborgs tværpolitiske netværk for Verdensmålene – en stærk forsamling, der skal sætte fart på arbejdet med bæredygtighed og sikre et konstruktivt samarbejde om målene på tværs af partier og ministerier.
Som foredragsholder bliver Verdensmålene et centralt fokusområde for Kristian Jensen. Han ser målene som en fantastisk mulighed for danske virksomheder og organisationer ift. at imødekomme en bæredygtighedsdagsorden og indfri menneskers behov for mere meningsfyldt og visionært arbejde. Generelt har Kristian et åbent og positivt syn på de udfordringer, som vi individuelt og sammen står overfor.
Kristian Jensen er oprindelig uddannet i bankverden. Han har udgivet bøgerne ”Hurra for globaliseringen” (2003) og ”I Danmarks tjeneste” (2016).