Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


DE 7 DØDSSYNDER..HVORFOR ONDSKAB FINDES.
Dette er en Event forestilling Billetter til denne forestilling skal betales ifm. din bestilling her på hjemmesiden (reservation ikke mulig). De 7 Dødsynder: Billetter Købt til dette event refunderes ikke. Hvis dette skulle blive aflyst refunderes penge
Event
DE 7 DØDSSYNDER..HVORFOR ONDSKAB FINDES.

DE 7 DØDSSYNDER..HVORFOR ONDSKAB FINDES.

DE 7 DØDSSYNDER..HVORFOR ONDSKAB FINDES.
Bent Isager-Nielsen
Hans Petter Hougen
Stine Bolther
De 7 dødssynder – hvorfor ondskab findes i os alle Hør tidligere drabschef ved Rejseholdet Bent Isager-Nielsen og retsmediciner Hans Petter Hougen når de går på scenen sammen med forfatter og journalist Stine Bolther.
I 2018 udkom bogen ”De 7 Dødssynder”, hvor Stine Bolther har samlet en række spændende samtaler om ondskab, liv og død mellem retsmedicineren og efterforskeren. Bogen kom hurtigt på bestsellerlisterne, og nu holder de foredrag med netop de 7 dødssynder som en røde, gennemgående tråd. Med synderne hovmod, griskhed, begær, misundelse, fråseri, vrede og dovenskab kommer vi helt tæt på efterforskningsarbejdet af nogle af danmarkshistoriens største kriminalsager. Isager og Hougens arbejde tæt på døden har givet dem indblik i, hvorfor nogen kan finde på at tage et andet menneskes liv. Stine Bolther stiller endvidere spørgsmålet: “kan vi lære noget af forbrydernes utilgivelige gerninger?” Mød de tre karismatiske personer, som også sørger for, at publikum får noget at smile af midt i de grumme fortællinger.
Om Bent Isager-Nielsen Gennem sin karriere tilknyttet Rigspolitiets Rejseafdeling - også kaldet Rejseholdet i 22 år, Frederiksberg Politi af flere omgange, Københavns Vestegns Politi i 8 år, Bagmandspolitiet og Nordsjællands Politi. Han har stået i spidsen for efterforskningen af utallige, ofte højt profilerede, kriminalsager foruden at have varetaget overordnede opgaver på såvel operativt som strategisk niveau inden for ledelse, kommunikation, formidling og organisationsudvikling.
Om Hans Petter Hougen
Professor i retsmedicin, dr.med., ph.d med over 30 års erfaring i retsmedicin på Retsmedicinsk Institut, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, Medical Examiner Department, Miami, Florida og i talrige lande rundt om i verden, med et bredt interessefelt inden for faget med særligt fokus på skud- og eksplosionsskader samt anvendelse af retsmedicin i internationalt menneskerettighedsarbejde. Statsobducent i perioden 2004-2017.
Om Stine Bolther
Forfatter og journalist, der siden 2002 har arbejdet med alt der har med blå blink og true crime at gøre. Som kriminalreporter på bl.a. Ekstra Bladet, Kanal5, TV2/Lorry og TV3 har hun fulgt de værste kriminalsager og personlige skæbner. I 2006 udkom hendes første bog, ’Drabschefen’ om Ove Dahl fra Københavns politi, og til september udkommer hendes seneste bog ”For barnets bedste” på Politikens forlag. Bogen er en krimi og det er den 10. bog Stine Bolther udgiver som forfatter.