Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Blackbird
Blackbird

Blackbird

Lily, en sprudlende kvinde i 60’erne, og hendes mand Paul forbereder en weekend medbesøg af deres børn. På trods af hendes begrænsede motorik, insisterer Lily på at klare sig selv. Parret håber på en dejlig dag, men humøret er tydeligvis ikke i top da deres gæster begynder at ankomme til huset på landet.

Først ankommer datteren Jennifer med sin mand Michael og deres 15-årige søn, Jonathan. Dernæst kommer parrets fælles ven Elisabeth og til sidst deres yngste datter Anna og hendes partner Chris. Den rebelske Anna har været undvigende og fraværende overfor familien, hvilket tydeligvis gør hendes storesøster vred.

Som weekenden skrider frem, bliver der revet op i gamle sår og nogle af familiens medlemmer driver længere og længere væk fra hinanden, mens andre opbygger tættere bånd. Både Jennifer og Lily er i vildrede over deres mors planer, hvilket besværliggør Lilys drøm om et fredeligt farvel.