Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


VERDENS BEDSTE NIKOLAJ
Live event foredrag
VERDENS BEDSTE NIKOLAJ

VERDENS BEDSTE NIKOLAJ

Tirsdag 20. september kan du møde de danske håndboldherrers succesfulde landstræner, når Nikolaj Jacobsen gæster Kulturbiografen i Holbæk

Du kender ham som en af og til meget højtråbende, men ofte også meget afslappet træner for de dobbelte danske verdensmestre i herrehåndbold.

Nu får du muligheden for at komme helt tæt på Nikolaj Jacobsen, når den lune fynbo aflægger Holbæk en visit med sit foredrag ’Verdens bedste Nikolaj’.

Her kan du møde manden, der har skrevet sig ind i håndboldhistorien og vundet danskernes hjerter med sin store personlighed og exceptionelle bedrifter som spiller og ikke mindst træner.

Siden han gik trænervejen efter afslutningen på en flot, aktiv karriere, er stort set alt lykkedes for Nikolaj Jacobsen, der har indskrevet sig på de allerforreste sider i dansk og international håndboldhistorie med foreløbig to gange VM-guld og en OL-sølvmedalje på cv’et.

I ’Verdens bedste Nikolaj’ fortæller landstræneren blandt andet om de menneskelige tricks, han benytter for at få sine spillere til at yde mere og bedre, end de selv troede var muligt.

Med masser af underholdende anekdoter forklarer Nikolaj Jacobsen, hvordan han flere gange har taget hårde opgør med det eksisterende, fordi der altid er andre veje at gå end de konventionelle.

’Jeg elsker at komme rundt i landet og møde håndboldinteresserede danskere, der ofte har helt andre perspektiver på sporten, end os der lever i det professionelle miljø. Her får jeg samtidig respons på det arbejde, vi laver til de store slutrunder, hvilket man selvfølgelig ikke får på samme måde, når man spiller rundt omkring i verden. Jeg glæder mig meget til at komme til Holbæk 20. september,’ lyder det fra Nikolaj Jacobsen.

Kom med til en rød-hvid festaften, hvor Nikolaj Jacobsen gennem massevis af anekdoter og videoklip forklarer om baggrunden for succesen.