Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Foredrag med Claus Holm
Live event foredrag
Foredrag med Claus Holm

Foredrag med Claus Holm

Mit livs vigtigste opskrift

I 2018 var Claus Holm tæt på at miste livet på grund af overvægt og usund livsstil med for meget fart på. Sådan skulle det ikke være. Det blev starten på et vægttab på 25 kg og en sundere livsstil med mere overskud til ham selv og sine nærmeste. Skubbet til at komme i gang fik han ved at medvirke i TV2- programmet Fem fede kokke, hvor man følger en hudløs ærlig Claus Holm der med hjælp fra den personlige træner Mark Abildhauge kickstarter sit vægttab.

I dette meget personlige foredrag åbner Claus Holm op for en mere sårbar side af sig selv end offentligheden ser. Han sætter ord på tabuer omkring mænd og overvægt, selvværd, sex og samliv i en kombination af ærlighed, sårbarhed og selvfølgelig den humor og ligefremhed, vi kender Claus Holm for. Vi kommer rundt i hele manegen og der plads til grin og tårer- der bliver også plads til anekdoter fra Tv og hvordan vi får maden til at smage

Glæd jer til en ærlig og underholdende Claus Holm, der giver sit livs vigtigste opskrift, nemlig fortællingen om sit liv, og som Claus holm siger "du skal have hjertet med, ellers hjælper maden ikke".